TOP
Tres persones en una terrassa de Sant Francesc. Foto: 7bts

Diumenge: la restauració podrà obrir fins a la mitjanit tant en terrasses com en interiors

A partir de diumenge vinent, 6 de juny, els establiments de restauració podran obrir fins a les 12 de la mitjanit tant en interiors com en exteriors. A més, comptaran amb un 50% de l’aforament en espais tancats i del 100% a les terrasses. Les taules podran ser de màxim 8 persones a l’exterior i de 4 a l’interior.
Així ho ha explicat la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, després d’assistir aquesta tarda a la reunió de presidents on s’han explicat els principals canvis que preveu aprovar l’executiu de Francina Armengol en un pròxim Consell de Govern i que seran d’aplicació fins al 20 de juny.
A més a més, Ferrer ha anunciat que l’horari del comerç també augmenta fins a la mitjanit i la prohibició d’anar a la platja es redueix des de les 22 fins a les 6 h. Així mateix, i com ja s’havia anunciat, entre els canvis destaca el final del toc de queda i el canvi a les reunions socials, que passaran a ser de màxim 15 persones a l’exterior i 10 a l’interior.

Més controls del Govern a Formentera
D’altra banda, Ferrer ha demanat al Govern balear que se celebrin reunions de coordinació per garantir que es puguin fer controls a l’illa per vetllar per la salut pública. En aquest sentit la presidenta ha assenyalat que a Formentera “no disposam del servei d’emergències ni de les inspeccions de Treball o Salut”.
Des del Consell també s’estan mantenint reunions amb el sector empresarial local per demanar col·laboració en el manteniment de les mesures de seguretat i oferir-los suport. Per últim, Ferrer ha tornat a fer una crida a la població perquè es vacuni i es pugui fer de Formentera una illa tan segura com sigui possible.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES