Domini local en el cap de setmana de vela a Formentera

Gran paper dels regatistes formenterers en el cap de setmana de vela a l’Estany des Peix amb la celebració del Campionat de Balears de Surf de Vela en categories de formació i modalitat Techno 293 i del Trofeu Illes Balears de Raceboard, en aquest darrer cas amb adults en competició.

Pel que fa als més joves, la cita era significativa perquè la competició era puntuable per accedir a l’equip balear que prendrà part al Campionat d’Espanya de Blanes que començarà el 28 d’Abril. Així, en un context, dominat pel bon temps i els vents fluixos -exceptuant diumenge amb una mica més d’intensitat-, Xicu Ferrer (CN S’Arenal) i Naiara Fernandez de Bobadilla (CN s’Arenal) s’han imposat respectivament en categoria sub 17 masculina i femenina. La germana de Naiara, Zoe (CN s’Arenal), ha fet segona, mentre que en nois, Biel Fornes ha quedat sisè.

En categoria Sub 15, Sergi Lafuente (CS Formentera) ha sigut el primer formenterer classificat i el segon en la general. Mateo Gozzi (CS Formentera) ha quedat sisè. En dones, victòria de Gisela Colomar, també del Club de Surf Formentera. Finalment, en categoria Sub 13, una altra victòria per a casa amb el triomf d’Isaac Escandell (CS Formentera).

Pel que fa al campionat Illes balears de Raceboard, els formenterers també han ocupat els escalafons més alts del podi, amb la primera posició d’Àlex Buchau (CS Formentera) i la segona d’Alex Figueiras (CV Formentera).

 

 

About Author

Comments are closed.

background