TOP

Dos nous contagis durant el cap de setmana

Formentera ha registrat 2 nous casos de contagi per covid durant el cap de setmana, en concret el diumenge. Amb aquestes infeccions, el total de malalts de l’illa ascendeix a 6 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 724 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 46 casos nous i s’han donat 23 altes. Així, hi ha 367 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. A més, hi ha 13 persones ingressades, totes elles es troben a unitats d’hospitalització, ja que no hi ha cap persona ingressada a l’UCI des de dijous passat. Finalment, es manté sense canvis la situació entre els professionals sanitaris, amb 11 treballadors en vigilància activa dels quals 6 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.873 dosis, 101 més que el darrer recompte, i hi ha 7.921 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 74% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.649 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71,5% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i, per tant, sols els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES