TOP
Portada del llibre ‘El bosque mágico’.

Educació emocional: presentació del llibre ‘El bosque màgico’

La Biblioteca Marià Villangómez ha programat la presentació del llibre El bosque mágico, de l’autora Alessandra Rossin, que tendrà lloc al Punt de Lectura de Sant Ferran, el pròxim dimecres 14 de desembre, a les 17.00 h, segons informa l’àrea insular de Cultura. La presentació serà a càrrec de l’autora i es combinarà amb un petit taller familiar.
El bosque mágico és un projecte d’educació emocional dirigit a infants de primària i té com a objectius que els infants reconeguin les emocions, que les sàpiguen expressar i, sobretot, gestionar. “El desenvolupament de l’empatia i la resolució de conflictes amb ells mateixos i amb altres són el fonament d’aquest obra”, explica l’autora. “El llibre està adaptat perquè pugui tenir diferents claus de lectura i, d’aquesta manera s’ajusta a qui el llegeix”, afegeix Rossin.

Altres títols
Alessandra Rossin viu a Eivissa des de 1994 i s’ha format com a orientadora amb els reconeguts DrWayne Dyer i Dr. Brian Weis. També és autora de títols de prosa poètica com Sentir (2017) o obres d’autoajuda com Atrévete a ser feliz (2015) o ¡HolaSoy tu niño interior (2019). Aquest últim va ser presentat a la Biblioteca Marià Villangómez l’any de la seua publicació.
La presentació serà el pròxim dimecres 14 de desembre i, tot seguit, s’impartirà un taller de reconeixement d’emocions basat en el llibre, en el qual s’oferiran eines fàcils i divertides per gestionar les emocions bàsiques en família.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES