El 60% de les consultes que arriben a la PIMEF fan referència als ERTO

La Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF) està assessorant les empreses, autònoms i fins i tot treballadors davant dels dubtes derivats de la declaració de l’estat d’alarma arran de la crisi del covid-19.
La patronal ha rebut una vintena de consultes relacionades amb la crisi sanitària, la majoria de les cridades, un 60%, segons especifica la gerent de l’entitat, Lídia Álvarez, eren «consultes sobre els expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO), i la resta feien referència a les ajudes als autònoms, les mesures de protecció i aforament en supermercats».

Tothom és atès
Així mateix, la gerent ha indicat que aquests dies estan atenent totes les cridades que arriben a la patronal: «No hem volgut fer distincions entre socis i no socis [de la PIMEF], ja que entenem que són temps difícils». A la patronal «estem treballant a porta tancada per fer arribar tota la informació actualitzada», diu Álvarez, qui ha afegit: «Des de la PIMEF volem enviar un missatge d’ànim en aquests moments tan complicats que ens toca viure».

About Author

Deixa una resposta

background