TOP
Cartell d’activitats de març.

El Casal de Joves se suma a la celebració del Dia de la Dona

El Casal de Joves ha informat avui sobre les activitats programades per a aquest mes de març. La primera setmana destaca el taller del Dia de la Dona, que consistirà en dues jornades que tendran lloc demà divendres i dissabte. Mitjançant un joc interactiu, amb pintures i cartó, els joves faran un fotoreclam que els farà reflexionar sobre la situació de la dona en l’actualitat i a través de la història. El dimarts 8 de març es farà una activitat especial al Casal de Joves per commemorar el Dia de la Dona.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha destacat la feina de conscienciació que es fa des del Casal perquè els usuaris ja gaudeixin d’aquestes celebracions i treballin el pensament crític. Dins de les activitats relacionades amb el Dia de la Dona hi ha dues propostes de cine i documental: “Juana de Arco” i “Las que faltaban”. “Amb aquestes projeccions es visibilitza el paper de la dona i es promou la igualtat de drets”, ha destacat Parellada.

Altres propostes:
Dissabte 12. Després de l’èxit de la cambra obscura del mes passat, hi ha una nova proposta de joc clàssic: 1, 2, 3, pica paret.
Dimecres 16. Es realitzarà un taller d’acrobàcies, per participar-hi caldrà dur roba còmoda.
Divendres 18. Taller de decoració de camisetes amb vinil i pintura tèxtil. Sols serà necessari dur una camiseta, la resta de material el proporcionarà el Casal.
Dissabte 19. Salt a la corda, una proposta de joc en grup.
Dimecres 23. Es reprèn el karaoke. Cadascú podrà triar els seus temes musicals favorits i deixar de banda la vergonya.
Divendres 25. Taller de cuina: aperitius saludables. S’elaboraran receptes creatives per a berenar.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES