TOP
Un adult acompanya a menors a l’entrada del CEIP Sant Ferran. Foto: 7bts

El Govern anuncia que el CEIP Sant Ferran comptarà amb un segon ATE el curs vinent

El conseller balear d’Educació, Martí March, ha confirmat avui al ple del Parlament que la nostra illa comptarà el curs vinent amb un segon Auxiliar Tècnic Educatiu (ATE) i ha reconegut que cobrir la plaça d’ATE al CEIP Sant Ferran és totalment necessari.

Famílies “abandonades, enganyades i cansades”
March ha fet aquest anunci en resposta al diputat per Formentera Antonio Jesús Sanz, que ha expressat en la seva intervenció que les famílies d’aquest centre s’han sentit “abandonades, enganyades i cansades” aquest curs, ja que fins a 6 alumnes d’aquesta escola necessitaven atenció educativa especial i quedava una plaça vacant, el que March ha atribuït a un borsí ‘exhaurit’.

Dificultat de les cobertures per la ‘separació per mar’
Sanz ha reconegut les dificultats que suposa cobrir aquestes places a Formentera, tot i que al mes de gener es va garantir que es faria el procediment per poder contractar. Això no ha set possible, d’una banda, perquè de les 10 places indicades al gener, 2 van quedar vacants (1 a Mallorca i 1 a Formentera), i també perquè la dificultat de cobertures “urgents” és major, perquè hi ha una separació per mar i els professionals no poden desplaçar-se entre illes per fer mitges jornades, per exemple.

Davant la resposta afirmativa del conseller, Sanz s’ha mostrat content “perquè amb un procediment de contractació a l’inici de curs, es podran cobrir les necessitats dels alumnes de Formentera amb les places vacants d’ATE als centres educatius quan s’iniciï el curs vinent”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES