TOP
Els consellers de Turisme i Festes, Artal Mayans i Eva Nieto, aquest matí a la plaça Europa des Pujols. CIF

El Consell aposta per l’efecte desestacionalitzador de Sa Flower Formentera

El Consell Insular de Formentera ha apostat per celebrar Sa Flower Formentera 2023 en aquestes dates perquè tengui un efecte desestacionalitzador en el turisme. Segons ha explicat el conseller de Turisme i Habitatge, Artal Mayans, “la desestacionalització turística ha de ser una realitat, per això estam treballant per treure dels mesos de juliol i agost la majoria dels esdeveniments per potenciar la possibilitat de venir a Formentera en els mesos de maig, juny, setembre i octubre”, ja que en aquestes dates “el temps és bo i els preus són més econòmics que en ple agost”.
El Consell ha optat per portar Sa Flower 2023 a la localitat des Pujols per ser el nucli turístic més important de l’illa i per reactivar l’activitat a la plaça d’Europa, “que està molt infravalorada i que volem que a poc a poc vagi cobrant vida”, ha manifestat Mayans.

Sa Flower “ve per quedar-se”
Ha indicat, així mateix, que l’objectiu és recuperar l’essència original d’aquesta festa. “Cal veure la predisposició que hi ha per part dels vesins, però és una o dues nits a l’any que es fan activitats d’aquest tipus, per la qual cosa les molèsties no seran tan greus”. Per a l’any vinent el Consell estudia la possibilitat de celebrar alguna Flower més en els mesos de maig o juny, i s’hauria de determinar si es farà as Pujols o a altres pobles, “el que és clar és que ve per quedar-se”.
Ha dit també que un altre dels objectius d’aquesta festa és fer promoció turística “amb esdeveniments, i no sols amb l’assistència a fires com s’estava fent fins ara”.

Festa abans de l’inici de curs
La consellera de Festes, Eva Nieto, ha agraït el treball realitzat pels tècnics del Consell per organitzar aquest esdeveniment en un període de temps molt reduït i ha assegurat que Sa Flower serà un rotund èxit. “La podríem haver fet més tard i amb més temps per organitzar-la, però hem volgut que la festa coincidís amb l’inici de les classes a instituts i universitats perquè la gent jove de l’illa i la que marxa a estudiar fora pugui gaudir-la abans d’iniciar el curs”.
Així mateix, ha agraït la col·laboració dels patrocinadors, Five Flowers, Puro Bienestar i Trasmapi, ja que gràcies a la seva implicació el cost de Sa Flower Formentera per a la institució rondarà entre els 10.000 i 15.000 euros, “molt per sota del que sol costar un esdeveniment d’aquest tipus”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES