TOP
Una edició anterior de sa Flower, a Sant Francesc.

Torna Sa Flower Formentera, aquest divendres as Pujols

El Consell Insular de Formentera ha organitzat divendres que ve, 8 de setembre, la festa Sa Flower Formentera, tot un emblema del calendari lúdic de l’illa tant per als seus habitants com per als turistes.
Sa Flower Formentera 2023, organitzada amb la col·laboració de l’empresa Puro Bienestar, l’hotel Five Flowers i la naviliera Trasmapi, tendrà lloc aquest divendres, a partir de les 23.00 hores, a la plaça d’Europa des Pujols, i comptarà amb la participació de la DJ Cristina Boscá, directora i copresentadora d’Anda ya, el programa matinal nacional de LOS40, i una amant de Formentera.
Boscá ve des de Madrid per fer ballar tots els assistents a la festa amb una cuidada selecció de temes actuals, que garantiran la seva diversió i els en possibilitarà un record memorable. També participaran els reconeguts DJ locals Javi Box, amb temes mítics que ja són habituals des dels inicis d’aquesta especial festa de l’illa, i Ghünter Scott, que punxa des de 1990 en l’emblemàtic Blue Bar de Formentera.
Els protocols de seguretat de la pandèmia varen determinar que aquest esdeveniment deixàs de celebrar-se el 2020, però “ara és el moment de recuperar aquesta singular iniciativa a Formentera per gaudir i sentir-se aclaparat per una ona de música, color i bones vibracions”, segons ha declarat Artal Mayans, conseller de Turisme, Innovació i Habitatge.

La 22 recorda na Tere i en ‘Vitico’
Sa Flower Formentera 2023 es completarà amb dues actuacions més a la plaça Europa: el dijous 7 a les 22 h, serà el torn de ¡Esta me la sé!, un grup de versions amb veu i guitarra de temes molt coneguts del pop i el rock espanyol dels darrers vint anys. Posteriorment oferirà una sessió de música DJ Padgesa. A més, dissabte 9 a les 22 h actuarà la banda local de música llatina La 22 de Formentera, que oferirà un concert especial d’homenatge als seus cantants desapareguts durant 2022, Teresa Costa Castelló i Víctor Hugo Morales ‘Vitico’. Després de la música en viu, sonarà Dj Joan Casado. El Consell ha concebut aquestes actuacions musicals com una oportunitat per gaudir de bona i diversa música, així com per tancar la temporada estival.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES