TOP
Reunió de la mesa negociadora. CIF

El Consell comença el procés d’estabilització de 242 llocs de feina

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Recursos Humans, informa que en la darrera mesa negociadora amb els sindicats celebrada la passada setmana es varen aprovar l’Oferta Pública d’Ocupació extraordinària derivada de la Llei 20/2021 de mesures urgents; i que té com a objectiu la reducció de la temporalitat a l’administració pública.
Aquesta oferta, aprovada en la mesa negociadora, suposarà l’estabilització de 242 llocs de feina de funcionaris i persona laboral corresponents a 59 grups i categories diferents del Consell.

Reduir la temporalitat i garantir els drets dels treballadors

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha posat de manifest “els esforços que està fent totes les administracions, en aquest cas el Consell, per reduir la temporalitat i garantir els drets dels treballadors a poder comptar amb una estabilitat al seu lloc de feina”.

Ferrer ha destacat “el diàleg constant” amb els sindicats del Consell. “En aquest procés d’estabilització de la plantilla estam anant tots a una amb propòsits comuns i compartits, per això vull agrair la feina dels sindicats, que han demostrat en tot moment la seva serietat i voluntat de fer senzill el que és difícil”, ha assenyalat la consellera.

Cal recordar que durant l’any 2021 es va aprovar la implantació de la carrera professional al Consell de Formentera i que la mesa negociadora es va reunir en quatre ocasions i es treballa en la renovació del conveni de treballadors i la Relació de Llocs de Treball entre altres temes. “Ens queda molt de camí a recórrer, i esper que el continuem fent junts”, ha finalitzat la titular de Recursos Humans.

Compartir

PROGRAMES