TOP
Cartell de l’oferta.

El Consell contractarà 12 persones a través del SOIB Reactiva

L’àrea d’Emprenedoria i Desenvolupament Local informa que aquest hivern contractarà 12 persones aturades a través del programa SOIB Reactiva. Aquesta contractació es farà en dos torns i tindrà una durada de sis mesos. En el primer torn se seleccionaran 9 persones i es preveu que comencin a treballar el desembre. Les persones interessades ja es poden inscriure al web del SOIB, a través del següent enllaç, tot seleccionant l’oferta corresponent, fins al dia 14 de novembre.

La presidenta del Consell i consellera d’Emprenedoria, Ana Juan, ha destacat que després de la “bona experiència de la convocatòria de l’any passat, confiam que la d’enguany també sigui molt profitosa per aquelles persones que es troben en situació d’atur” i ha defensat unes iniciatives que “tenen l’objectiu de millorar l’ocupació laboral a la nostra illa”.

En aquesta primera convocatòria se seleccionaran els següents perfils:
-Línia 1: 3 places d’auxiliars administratius i 2 operaris/es de brigada per a joves desocupats, menors de 30 anys i inscrits en el Sistema Nacional de Garantida Juvenil.
-Línia 3: 2 places d’auxiliars d’informació, 1 plaça de personal de neteja i 1 de personal de brigada per a persones aturades de 30 anys o més, que no estiguin en situació d’atur de llarga durada.

La convocatòria SOIB Reactiva 2021 ha sigut promoguda pel SOIB i cofinançada pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Compartir

PROGRAMES