TOP
Punt de càrrega de cotxe elèctric as Copinar. 7bts

El Consell desmenteix les afirmacions del PSOE sobre els punts de recàrrega de vehicles elèctrics

El Consell ha desmentit la informació difosa ahir pel PSOE de Formentera on assegurava que l’illa només disposava de dos punts de càrrega elèctrica per a vehicles operatius de la xarxa Melib.

Sense conveni signat
La consellera de Mobilitat, Verónica Castelló, ha assegurat que “sí que funcionen els punts de recàrrega de vehicles elèctrics de l’illa”, per bé que no estan inclosos encara en l’aplicació de la xarxa Melib “perquè ara com ara no s’ha signat el conveni i no està actualitzada la xarxa de punts”.

“L’Anterior govern de Gxf-PSOE es va equivocar en la tramitació del conveni de la Melib”, ha explicat la consellera, “i ara mateix l’àrea de Mobilitat està a punt de tancar un nou conveni. Només manca determinar qui s’encarrega del manteniment dels punts de recàrrega, després de diversos contactes mantinguts amb l’IBE”. Castelló ha anunciat també que en les pròximes setmanes “s’haurà enviat el conveni a l’IBE per a concretar després la signatura d’aquest”.

Consell d’Entitats per al formentera.eco
Quant al Formentera.eco, “els socialistes ja saben que abans de dur a ple l’acord de regulació per a enguany, cal convocar el Consell d’Entitats. Seguirem tots els passos que són necessaris per aprovar el sostre de vehicles i la taxa per a la regulació de l’estiu 2024”, ha continuat la consellera, “per la qual cosa estam concretant les sessions per a inicis de febrer. Així i tot, abans cal constituir el Consell d’Entitats i s’estan duent a terme els tràmits necessaris per a tot això”.

Reunió amb el sector de vehicles de lloguer prèvia al Consell d’Entitats
Així mateix, Castelló ha assenyalat que avui ha assistit a la reunió que anualment fan els consellers de Mobilitat amb empresaris del sector de lloguer de vehicles representats per PIMEF i AEVAB “per donar-los a conèixer les propostes que després es compartiran també amb les associacions que acudeixin al Consell d’Entitats”.

Febrer, mes de la Mobilitat
A més, l’àrea de Mobilitat també està treballant en les bases del pla d’actuació en matèria de viatgers per als anys 2024 i 2025, les convocatòries dels exàmens de permís de conductor local i les regulacions de restricció d’accés a espais naturals com el far de Cap de Barbaria, caló des Mort i el carrer de Punta Prima, “com s’havia estat fent en els anteriors anys”, a banda de la pròrroga de la concessió de transport públic, “així que el mes de febrer serà el de la mobilitat”, ha sentenciat Castelló.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES