El Consell executa millores a l’encreuament de Porto-salè i anuncia la instal·lació d’un radar

El Consell de Formentera ha executat millores de seguretat viària a l’encreuament de la carretera de Porto-salè amb la carretera principal (PM-820). Aquest és un punt de la xarxa viària insular amb un elevat nombre de sinistres i on s’han produït víctimes mortals en els últims anys. Les millores en seguretat viària han consistit en:

– El pintat d’una línia continua des de la gasolinera CEPSA fins al nucli de la Savina per evitar avançaments que produeixin situacions de risc.
-La reducció de la velocitat en aquest tram de 90 a 70 km/h per evitar impactes per abast, un dels principals motius d’accident en aquest punt.
– El reforçament i la millora de la senyalització en aquest tram, amb senyals de reducció de la velocitat, així com d’indicació del perill per la proximitat de l’encreuament.
– La millora de la visibilitat en l’encreuament amb el desbrossament de la vegetació situada als voltants de la intersecció.

Tràmits per a la instal·lació d’un radar
Totes les mesures adoptades donen compliment al Pla de Mobilitat Sostenible de Formentera, aprovat l’any 2019. A més aquesta actuació també respon al compliment d’un acord plenari, aprovat per unanimitat en el Ple de febrer d’aquest any, el qual instava a l’execució urgent de millores en la seguretat viaria en aquesta intersecció.
De cara a pròximes intervencions, el Consell ha iniciat els tràmits per a la instal·lació d’un radar fix de velocitat situat entre la gasolinera CEPSA i l’encreuament de Porto-salè, així com l’adequació de l’encreuament per facilitar les maniobres d’accés i sortida d’aquesta cruïlla.

About Author

Deixa una resposta

background