TOP
Les classes de català comencen el 13 i 14 d’octubre.

El Consell ofereix dotze cursos gratuïts de català de diversos nivells

El Consell Insular de Formentera, a través del Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL), ofereix dotze grups de català dels nivells A2, B1, B2 i C1 per preparar la pròxima convocatòria oficial de proves de la direcció general de Política Lingüística del Govern balear prevista pel gener de 2022.
Les places són limitades i l’alumnat només podrà apuntar-se a un sol grup. Un cop realitzada la preinscripció, i abans de l’inici del curs previst per al 13 i 14 d’octubre, l’alumnat rebrà un correu de confirmació que ha set inscrit en el grup desitjat. Els cursos seran gratuïts.

Preinscripció del 20 de setembre al 6 d’octubre
El període de preinscripció als cursos s’inicia el dilluns 20 de setembre i finalitza el 6 d’octubre. Aquesta preinscripció es pot realitzar per via telemàtica a través de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana, o bé de forma presencial, sempre tenint en compte que s’ha de demanar cita prèvia, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada al carrer de Ramon Llull, 6, de Sant Francesc. Per demanar cita prèvia, s’ha de telefonar al 971 32 10 87, de 15.30 a 20.30 h.
Pel que fa als nivells, s’ofereixen cinc grups del nivell inicial (A2), dos del nivell B1, tres del B2 i dos més del C1. Per a aquest primer quadrimestre, no s’oferirà el nivell C2, perquè no hi haurà proves oficials d’aquest nivell a la convocatòria de la direcció general de Política Lingüística del mes de gener. Es poden consultar els horaris i els dies dels cursos en el moment de fer la preinscripció.

Compartir

PROGRAMES