TOP
Una de les platges del Parc Natural.

El cos aparegut dimarts a Llevant podria ser el del brasiler desaparegut a Eivissa

Avui es preveu que el forense es desplaci fins al Tanatori de Formentera per practicar l’autòpsia i les feines d’identificació al cos que va aparèixer dimarts a la platja de Llevant i que va ser descobert per un resident.
Entre les possibilitats que estudien les autoritats, hi ha la hipòtesi que es tracti d’Alessandro Luis Santos, l’home de 45 anys i nacionalitat brasilera que va desaparèixer el passat 8 de gener a Santa Eulària després de deixar una nota a casa seva.

Continua la recerca dels tres desapareguts a Eivissa i Mallorca
D’altra banda, segueix la recerca dels dos homes desapareguts dimarts a les zones de Cala Sant Vicent i Portinatx, a Eivissa. El que cerquen a Cala Sant Vicent és un home de 41 anys resident a l’illa, mentre que l’altre desaparegut és un britànic de 25 anys. Els investigadors sospiten que els dos podrien haver caigut a la mar a conseqüència del fort onatge provocat per la borrasca Glòria.
Mentrestant, a Mallorca segueix també la recerca d’un jove desaparegut des de dilluns quan practicava descens de barrancs al Torrent de Sa Mora, entre Sóller i Fornalutx.
El desaparegut, de 27 anys, i amb experiència en el descens d’engorjats, baixava la llera junt amb un altre company que el va perdre de vista i va alertar posteriorment als serveis d’emergència.

 

Compartir

PROGRAMES