TOP
Juanma Costa. Arxiu.

“El discurs que Formentera és cara no és bo per a ningú”

El president de l’Associació Hotelera, Juanma Costa, ha exposat, en entrevista al De far a far, que la temporada turística d’enguany, fins el moment, ha set bona si bé amb alguns matisos. Més concretament s’hi ha refereit com a “irregular però a la volta, bona”. Explica que la temporada va començar molt forta les primeres setmanes i després va baixar, per això aquest consens de “temporada rara” i per a molts no satisfactòria.

De moment, l’ocupació hotelera de juliol ha superat el 85%, és a dir, un 0,6% menys que l’any passat. Encara no coneixem les dades oficials de l’agost, si bé Costa ha apuntat que el mal temps que ha coincidit amb els caps de setmana han perjudicat l’arribada de visitants. En aquest sentit, es consolida la baixada en l’estada mitjana dels visitants (és una tendència global assegura, amb els turistes volent anar a més llocs i quedant-s’hi més poc temps).  En qualsevol cas, les previsions del sector hoteler pel que fa al novè mes de l’any de moment, són positives.

Finalment, Costa ha respòs, a pregunta del conductor, que malgrat les intervencions urbanístiques que els darrers anys s’han impulsat as Pujols, encara queden alguns temes pendents.

Podeu recuperar l’entrevista sencera aquí:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES