Onze inicial del Formentera B en la victòria d’aquesta tarda (Foto: Pep Toni Bartolomé Tur / SD Formentera)

El Formentera B s’imposa al líder de Regional Preferent, el Sant Josep (1 a 0)

Cop d’autoritat del Formentera B en imposar-se al líder de la lliga, el Sant Josep, per la mínima amb un gol de Nico Dellamea. Un partit que ha arrancat amb un nivell molt alt per part dels dos equips i en el que el filial formenterer podria haver-se avançat al marcador al minut 22 amb un penal que Liam Prados ha xutat fora.

Amb el 0-0 al marcador i molta igualtat sobre la gespa del Municipal de Formentera s’ha arribat al descans. Pocs minuts després de començar la segona part, al 48’, Nico Dellamea ha robat la pilota a un defensa i ha superat el porter eivissenc en el mà a mà posant l’1 a 0 en l’electrònic. Els minuts passaven i el Sant Josep, que no havia encaixat ni un gol en les 10 jornades anteriors, vha cercat l’empat amb insistència. De fet, els últims 10 minuts del partit han set un assetjament constant sobre la porteria del Formentera.

En l’última jugada, Neto ha posat un baló llarg per Adán Ferrer que volia encarar la porteria contrària, però el porter visitant ha tallat la jugada. Just després, amb un impuls de ràbia, ha empès el jugador roig-i-negre, acció que li ha costat la targeta vermella.

Incidents

El xiulet final de l’àrbitre ha desencadenat una picabaralla entre els dos equips, provocada pels jugadors eivissencs que els ha costat acceptar la primera derrota de la temporada. Fins i tot, un aficionat rival ha saltat al terreny de joc per intentar agredir els jugadors formenterers, i ha hagut de ser retirat de la gespa pel personal del club i del mateix Sant Josep.

Finalment, 3 punts que donen impuls al Formentera B, que suma 4 victòries consecutives en lliga i se situa 4t classificat en la zona del playoff d’ascens a 3a divisió.