TOP
Javi Llario arriba procedent de l’Atzeneta UE. SDF

El Formentera reforça l’atac amb l’extrem Javi Llario

La SD Formentera ha anunciat el vuitè reforç per a la temporada 2022/23. Es tracta de Francisco Javier Llario Moscardó “Javi Llario”, que arriba procedent de l’Atzeneta UE de 3a Divisió.

L’entrenador Míchel Alonso ha destacat que és un jugador d’atac que es pot adaptar a jugar de davanter o d’extrem en qualsevol de les dues bandes. Destre, potent a l’espai, amb gol i bon colpeig de mitjana distància.

El jugador valencià, per la seva banda, considera que el seu fitxatge pel Formentera és una gran oportunitat en la seva carrera: “Em sent molt feliç de poder fitxar pel Formentera perquè crec que és un gran club en el qual tenc ganes de fer les coses bé i això és una motivació extra que et donen. En l’àmbit personal, estic molt content perquè suposa un nou repte molt il·lusionant per a mi”.

Trajectòria esportiva
Javi Llario va començar a jugar a futbol al club del seu poble, la UD Benigànim, on es va formar fins al primer any d’infantil, i va completar el segon any de la categoria a l’Escola de futbol del Plus Xàtiva.

En edat cadet va entrar a formar part del futbol base del València CF, en el qual va jugar dues temporades i va destacar dintre de la seva categoria.

La categoria juvenil la va jugar íntegrament al Reial Madrid durant 3 temporades i va arribar a promocionar a l’equip filial, el Reial Madrid Castella, de 2a B.

En la temporada 2017/18 va anar cedit al CDA Navalcarnero, també a la categoria de bronze, i en finalitzar el curs esportiu es va desvincular del Reial Madrid.

Va ser aleshores quan va fixar per l’AD Alcorcón B que juga a 3a Divisió i va formar part del club durant 3 temporades (2018/21)

L’última temporada, 2021/22, Llario ha defensat la samarreta de l’Atzeneta UE a 3a Divisió i deixa els següents registres:
• 2.679 minuts disputats (Entre Lliga i Copa Federació)
• 41 partits convocat (29 titular | 12 suplent)
• 8 gols

Compartir

PROGRAMES