TOP
Joan Gual de Torrella, president de l’APB.

El Govern balear anuncia que cessarà a Joan Gual de Torrella

La portaveu de l’executiu balear, Pilar Costa, ha informat que en el Consell de Govern d’avui s’ha decidit cessar al president de l’Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual de Torrella. La decisió ja està presa però el cessament es farà efectiu el pròxim divendres.
El mandatari de Ports havia posat el seu càrrec a disposició de la presidenta Francina Armengol arran de la seva detenció, juntament amb altres quatre directius de l’APB, per un cas que investiga el jutjat d’instrucció amb la Fiscalia Anticorrupció.
Aquesta setmana, en el consell d’administració de l’APB, Gual de Torrella, optà per mantenir-se en el càrrec i defensar la seva innocència.

Alejandra Ferrer demana “agilitat” a la justícia
La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha expressat el seu “total respecte a la decisió de Joan Gual de Torrella” i “a la justícia”, alhora que sol·licita “agilitat perquè es puguin aclarir els fets com més aviat millor i actuar en conseqüència, per evitar les repercussions personals, professionals i per a l’administració que tenen aquests assumptes sobretot quan són tan públics”.

Compartir

PROGRAMES