TOP
Dàrsena d’embarcacions menors del port de la Savina. Foto: APB

L’APB traurà a concurs la gestió dels amarraments de la dàrsena d’embarcacions menors de la Savina 

El Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Balears, APB, ha acordat avui treure a concurs públic la gestió dels amarraments de la dàrsena d’embarcacions menors del port de la Savina i arxivar la competència de projectes iniciat a instància de Club Nàutic de Formentera.
En la reunió celebrada avui al port de Palma, s’ha acordat també comunicar aquesta resolució als oferents i respondre als diferents escrits de les entitats presentades al tràmit de competència de projectes en els quals es requeria informació i aclariments d’aquest.

Gestió actual
Aquesta instal·lació està sent gestionada actualment per l’empresa Desarrollos Concesionales Insulares S.L. en virtut de l’acord de Consell d’Administració del passat desembre de 2018. La proposta d’aquesta empresa va ser considerada per l’APB com la solució més avantatjosa per a l’atorgament d’una autorització administrativa per a l’explotació d’una superfície total de 12.492,80 m², l’edifici A de serveis, l’edifici de Torre de Control i els vestuaris i lavabos adjacents a la zona de domini públic portuari associada a la dàrsena pesquera del port de la Savina.
La taxa més millora oferida per Desarrollos Concesionales Insulares S.L. va ser de 813.936 euros anuals per un període de temps d’un any més un altre any de pròrroga.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES