TOP
Mollet des Caló. 7bts

El Govern es compromet a rehabilitar el Mollet des Caló sense concretar terminis

La diputada per Formentera, Vanessa Díaz, ha demanat avui en seu parlamentària al conseller balear de Territori sobre les actuacions previstes pel Govern al Mollet des Caló ara que el Govern assumirà les competències de Costes a partir de l’1 de juliol.

Necessitat de rehabilitació urgent
La petició de la diputada Díaz es fonamenta en la necessitat de rehabilitació del Mollet a instàncies de l’Associació de Veïns des Caló, que reclama una intervenció urgent des de 2012 per fer front als perills estructurals i als riscos que suposa per a embarcacions i vianants.

El 2017 el Consell de Formentera va elaborar un avantprojecte de rehabilitació que no es va poder fer per manca de competències. El ple del Consell, en sessió de juny de 2021, va aprovar per unanimitat instar Demarcació de Costes a rehabilitar el moll garantint-ne la seguretat i la identitat tradicional.

En paraules de la diputada Díaz, “la intervenció és ja urgent. A hores d’ara el Mollet des Caló no ofereix els mínims de seguretat per a suportar, com ho fa cada estiu, la presència de milers de visitants i embarcacions”.

El conseller de Territori, Josep Marí Ribas, “Agustinet” s’ha compromès a iniciar les tasques de rehabilitació, encara que no ha aportat una data concreta.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES