TOP

El Govern vol començar les obres del nou col·legi de Sant Ferran el maig

Fonts de la conselleria balear d’Educació han confirmat a Ràdio Illa que a principis de la setmana vinent es farà oficial l’adjudicació de l’obra a l’única empresa que s’ha presentat al concurs per construir la nova escola i escoleta de Sant Ferran. Segons el Govern balear, la previsió és que les obres comencin al mes de maig, tot i que el passat desembre l’executiu autonòmic havia anunciat que les feines començarien “per Pasqua“.

El nou col·legi hauria d’estar acabat per setembre de 2020
Sobre la moratòria d’obres que durant la temporada turística és vigent en els nuclis urbans de Formentera, el Consell Insular ha informat a Ràdio Illa que de moment “no li consta” cap petició oficial perquè s’autoritzin de forma excepcional les feines de l’escola. Fonts de la institució insular han afegit que quan existeixi aquesta sol·licitud, s’estudiarà la qüestió. El preu d’adjudicació de les obres és de 6,9 milions d’euros i el termini d’execució és de 18 mesos, tot i que el Govern vol escurçar aquest període de manera que almenys estigui llest per setembre de 2020 el centre de primària i infantil de segon cicle.

Un col·legi de dues línies i una escoleta
Recordam que el nou centre de primària i infantil de la localitat de ses Roques és una demanda històrica de la comunitat educativa de Formentera. El nou col·legi serà de dues línies, amb capacitat per a 450 alumnes i comptarà amb un menjador. De forma paral·lela, en la mateixa parcel·la d’11.000 m2, el Govern construirà una escoleta amb 74 places per infants de 0 a 3 anys, que està finançada i serà gestionada pel Consell de Formentera.

Compartir

PROGRAMES