TOP
Imatge d’arxiu de l’Hospital de Can Misses.

El jove ferit de bala està estable dins de la gravetat i ingressa en planta

El jove de 22 anys, nacionalitat alemanya i resident a Formentera que aquest matí ha resultat ferit de bala al braç i la cama ha ingressat en planta a l’Hospital de Can Misses, on roman estable dins de la gravetat.
Els fets han tengut lloc a la venda des Pi des Català aquest matí al voltant de les 9 h, al domicili del jove i la seva família, molt coneguda a l’illa. Un home de 82 anys d’origen alemany i resident a Formentera, l’avi de la víctima, ha disparat amb una arma de foc curta el seu nét de 22 anys i posteriorment s’ha disparat al cap. La mare del jove, nora de l’agressor, també ha resultat ferida lleu al braç i ha set atesa i ja ha rebut alta.
Fonts pròximes al cas han indicat que l’incident s’ha produït quan l’home ha esperat a la dona a fora de la casa i l’ha apuntat amb l’arma. Quan el jove s’ha interposat per defensar la seva mare, ha resultat ferit.
L’home ha estat traslladat en estat crític a l’Hospital de Formentera, on ha mort al cap de pocs minuts. El jove presenta dos ferides de bala, a la cama dreta i el braç. Un cop estabilitzat a l’Hospital de Formentera, s’ha activat l’helicòpter i se l’ha traslladat a l’Hospital de Can Misses.

Arma il·legal
L’arma curta de foc que s’ha emprat en l’atac no comptava amb cap registre a l’Estat espanyol, segons fonts pròximes a la investigació, que també assenyalen que tot apunta que hauria estat introduïda des de l’estranger sense fer-ho constar. Així mateix, l’agressor tampoc disposava de permís d’armes a Espanya, si bé es desconeix si en tenia en algun altre país.
D’altra banda, les mateixes fonts han informat que en les darreres setmanes la dona que ha resultat ferida havia interposat almenys dos denúncies per agressió contra l’home que aquest matí ha protagonitzat el tiroteig.

Compartir

PROGRAMES