TOP
Instantània de la casa de propietat compartida. Vivla

El luxe formenterer es “democratitza”

L’actual, alhora que enquistat problema de l’habitatge a la nostra illa, no afecta a tothom de la mateixa manera. De fet, hi ha empreses que cerquen fórmules per fer accessible el luxe a un ventall més gran de clientela, d’un tipus de clientela que sovint no comparteix les dificultats d’habitatge de la majoria de població resident a Formentera a l’hora d’embarcar-se en l’aventura, o malson, de trobar una llar on residir amb unes condicions acceptables, tant econòmicament com d’instal·lacions i serveis.

Participacions de 345.000 euros per gaudir-ne un mínim de 6 setmanes a l’any
Així, en el sector “prèmium”, el mercat estatal de la copropietat de segones residències d’alta gamma, ha tancat la seva primera venda fraccionada a Formentera a càrrec de la immobiliària Vivla. Es tracta d’una casa a la zona de Cala Saona valorada en 2,5 milions d’euros i venuda en 8 participacions de 345.000 euros cadascuna, és a dir 2.760.000 euros, 260 mil euros més del valor original de la construcció.
Amb aquesta inversió, els copropietaris, constituïts en Societat Limitada, tenen garantit el seu ús exclusiu un mínim de sis setmanes a l’any, dues d’elles en temporada alta. Tot això sense ocupar-se de la gestió i manteniment de la propietat, que assumeix la immobiliària.

La casa
Segons es publica al web de la immobiliària, la propietat té una parcel·la de 2.000 m² i compta amb tres dormitoris, tres banys i una cuina oberta connectada amb un saló menjador. Es tracta d’una construcció “integrada” en l’entorn natural, amb un disseny i arquitectura “típics” de Balears, envoltada per una zona de bosc natural, i amb àmplies zones exteriors, entre elles un solàrium, un porxo, una piscina i un bany exterior.

“Democratització” del luxe
D’altra banda, des de la immobiliària Vivla es mostren contents de complir “el somni d’un segment de la població que, malgrat disposar d’uns estalvis importants per a destinar-los a la compra d’una segona residència vacacional, fins ara no tenia accés a aquesta mena d’habitatges pel seu elevat preu”.
Així mateix, estan “convençuts que la fórmula de la copropietat connecta amb la nova mentalitat que s’obre pas, mediambientalment responsable i que advoca per un ús sostenible dels béns”.

Compartir

Comentaris (1)

  • Finselsous

    El luxe i els milionaris “enamorats” de formentera estan convertint l’illa en un lloc on ja no es pot viure. Menos turistes milionaris i mes residents de tot l’any!!

Deixa una resposta

PROGRAMES