El mes vinent s’obri el període d’inscripció per a les escoletes del Consell

El dijous 3 de maig s’obrin les inscripcions per poder sol·licitar plaça per al curs escolar 2018-2019 a les Escoletes de la Miranda i el Camí Vell, dependents del Consell. El període d’inscripció es tancarà el 16 de maig.
Les persones interessades poden recollir i entregar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà entre el 3 i el 16 de maig, de 9 a 14 hores, de dilluns a dissabte. Les sol·licituds també es podran presentar via OVAC.
Amb la sol·licitud, les famílies disposaran d’un full on se’ls explica quina és la documentació a presentar, tan obligatòria com a efectes de barem, així com el calendari que regula tot aquest procés d’escolarització i la puntuació.
Per a qualsevol dubte i informació, les famílies es poden adreçar a l’Escoleta de la Miranda dilluns, dimarts i divendres de 13,30 a 15.30 hores i a l’Escoleta del Camí Vell els dimecres de 13,30 a 15.30 hores.
La consellera d’Educació, Susana Labrador, ha explicat que el procés d’admissió serà comú per a les dues escoletes. Així, «en la mateixa sol·licitud es podrà demanar plaça triant l’ordre de prioritat» en l’elecció del centre. Podran optar a entrar a l’Escoleta de la Miranda els infants nascuts el 2016, 2017 i 2018, i a l’Escoleta des Camí Vell els infants nascuts el 2016 i 2017.
Enguany s’inicia aquest procés d’admissió amb les dues escoletes obertes per tot l’any, amb un total de 128 places i 16 educadores i una directora, a més d’una auxiliar educativa per atendre als boixos i boixes amb necessitats educatives especials, així com el servei de cuina amb 1 cuinera i 1 ajudant de cuina.
La Consellera ha volgut destacar dos objectius en matèria d’educació infantil de primer cicle: oferir criteris de qualitat i aconseguir la llista d’espera zero.

About Author

Comments are closed.

background