El migcampista Aitor Ortega Asenjo s’incorpora al Formentera

La SD Formentera ha presentat el novè fitxatge per al projecte 2020/21. Es tracta del migcampista basc de 27 anys, Aitor Ortega Asenjo, provinent de la SD Amorebieta, que competeix a Segona B.
Aitor és un jugador amb molta experiència en el món el futbol i compta amb grans qualitats tècniques. Un mig centre amb caràcter ofensiu, que mai nega els treballs en defensa i al que li agrada el joc de combinació.
La primera etapa futbolística, aleví i infantil, la va desenvolupar a Lezama, l’Escola de Futbol de l’Atlètic Club. Posteriorment va passar per l’Eibar, l’Elgoibar, l’Arenas Club, el Vitòria i altres clubs d’Euskadi.

Nova etapa lluny de casa
Ara, el jugador arrenca una nova etapa lluny de la seva terra i arriba Formentera sent un futbolista madur i veterà: «Estic molt content amb el fitxatge per la SD Formentera. És un canvi per a mi, que sempre he jugat a futbol al País Basc, i on podré aportar experiència, il·lusió i molt de treball. La veritat que el projecte per a la temporada 2020/21 és molt ambiciós i jo necessitava una oportunitat així per recuperar les bones sensacions. Estic segur que amb el treball i la unió de tots aconseguirem que l’equip torni de nou a Segona B», ha declarat Aitor Ortega.
El migcampista s’incorporarà a la disciplina del club a mitjans d’aquest més per iniciar la pretemporada.

About Author

Comments are closed.

background