TOP
Instantània d’un míting electoral del PSOE. Arxiu

El PSOE agraeix el suport de l’electorat per situar els socialistes com a primera força a Formentera a les eleccions europees

El secretari general dels socialistes de Formentera, Rafael Ramírez, ha agraït avui el suport de l’electorat de Formentera que ha situat el PSOE com a partit més votat a l’illa a les eleccions al Parlament Europeu, amb un 35,35% dels vots emesos.

Vot progressista davant la ultradreta
Ramírez ha destacat que “els votants han valorat la importància de tenir una força progressista i democràtica a Europa davant de l’onada de la ultradreta que sacseja gran part del continent, perquè hem de ser conscients que les decisions que s’aproven a Europa tenen incidència directa a l’illa”.

En aquest sentit, el secretari general a l’Agrupació socialista de Formentera també ha lamentat la baixa participació en l’Estat i a Formentera en particular, que propicia l’expansió d’aquests grups d’ultradreta.

“Càstig al caos al Consell”
A més, Ramírez ha fet una valoració en clau insular, ja que la derrota del PP, que ha quedat per sota del PSOE a Formentera, sent l’únic lloc amb aquest resultat a les Balears, té una lectura segons el líder socialista insular, que entén que “la ciutadania de l’illa està castigant el desastre i el caos que està protagonitzant la dreta al capdavant del Consell de Formentera”.
Finalment, Ramírez ha agraït la feina de militants i simpatitzants que ahir diumenge van estar durant tota la jornada als col·legis electorals de l’illa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES