TOP
els socialistes lamenten que la base s’obri amb vuit mesos de retard. 7bts

El PSOE celebra l’obertura de la base del 061 malgrat el retard

L’Agrupació socialista de Formentera celebra la posada en marxa de la base permanent del 061, un projecte, assenyalen, “impulsat la passada legislatura pels governs progressistes del Govern i el Consell, recolzat per totes les forces polítiques, i molt reclamat per la societat formenterera. La base permanent del 061 permetrà oferir un millor servei a Formentera, tant per als residents, com als turistes, durant tot l’any”.

Mesos de retard
D’altra banda, els socialistes lamenten que la base s’obri amb vuit mesos de retard, ja que, segons afirmen, “les obres estaven acabades a finals del 2023”. A més, es mostren preocupats sobre el perquè “l’obertura s’ha endarrerit sense motiu aparent aquesta legislatura de govern de dretes”, assenyalen.

“Nul·la capacitat d’influència del diputat per Formentera”
El PSOE també mostra la seva preocupació per la “nul·la capacitat d’influència i de pressió que té el diputat per Formentera, Llorenç Córdoba, al Parlament. Per això, els socialistes romandran “vigilants perquè es compleixen tots els serveis establerts amb tots els mitjans necessaris”.

“Prohens demostra menyspreu cap a l’illa”
Finalment, el PSOE critica la falta d’elegància política, ja que no s’ha convidat l’oposició, i mostra la seva estranyesa per l’absència a l’acte de la presidenta del Govern, Marga Prohens, en un projecte tan important per a Formentera. “Prohens demostra menyspreu cap a l’illa, només li preocupa Formentera pel suport al Parlament, i també com a mediadora entre Alcaraz i Córdoba, però ja sabem com va acabar aquesta guerra”, apunten els socialistes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES