TOP
Al web formentera.eco avui dia no hi ha enregistrats vehicles de residents que haurien d’haver obtingut l’acreditació automàticament.

El PSOE denuncia entrebancs als residents amb el formentera.eco

L’Agrupació socialista de Formentera ha comprovat que al web formentera.eco avui dia no hi ha enregistrats vehicles de residents que haurien d’haver obtingut l’acreditació automàticament, en el cas dels enregistrats a la zona blava i amb l’impost de circulació vigent, per accedir, circular i estacionar a l’illa durant el període de regulació.

“Manca de compromís del govern de Sa Unió”
Els socialistes lamenten la manca d’informació del Consell, que no ha comunicat als residents que els seus vehicles no estan registrats de manera automàtica, com es feia els anteriors exercicis, i que cal fer un tràmit al web per poder circular. “És una situació de deixadesa per part de la consellera de Mobilitat, Verónica Castelló, que genera un problema als residents a només deu dies de l’inici del període de regulació”, ha assenyalat el conseller socialista Esteve Portas.

Portas recorda que els vehicles que circulin des de l’1 de juny al 30 de setembre sense autorització s’enfronten a sancions a partir de 1.001 euros i demana al Consell que “cerqui una solució urgent abans de l’inici de la regulació per no perjudicar els residents de l’illa”.

Des del PSOE de Formentera es considera que aquesta situació “és una prova més de la manca de compromís del govern de Sa Unió” amb un projecte que, segons afirmen, “enguany han aprovat quasi fora de temps i que només redueix la quota de vehicles de turistes. Sembla que volen deixar-ho morir”, ha indicat Esteve Portas.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES