TOP
Els pacients d’hemodiàlisi es veuen perjudicats a causa dels talls a les barques. Arxiu

El Servei d’Hemodiàlisi tornarà a Formentera abans de l’estiu

El Servei d’Hemodiàlisi tornarà a l’Hospital de Formentera el 2022. Després que el passat 17 de maig l’Àrea de Salut anunciés la implantació del servei i al juliol s’adjudiqués la redacció del projecte d’adequació d’espais, ara es convoca el concurs per a l’obra.

5 mesos a partir de la licitació
El pressupost de licitació per a l’obra del Servei d’Hemodiàlisi és de 361.473 € (IVA inclòs) i el termini per presentar ofertes acaba el 25 d’octubre. L’anunci de la licitació d’aquest concurs recull que el termini d’execució de les obres serà de cinc mesos una vegada s’adjudiqui.

El projecte
La redacció del projecte es va adjudicar al juliol a l’estudi LLATEQ Laura Manyer Balsells per l’import de 10.888,43 € (IVA inclòs).
Aquest projecte va recollir i adaptar la proposta de disseny de l’avantprojecte, en el qual es contemplava una reforma dels espais actuals de la zona de Consultes Externes —concretament de l’àrea on hi ha la consulta de Salut Bucodental— per situar-hi el nou Servei d’Hemodiàlisi. La reforma inclourà la construcció d’una petita edificació al costat de l’Hospital, que albergarà una planta d’aigües.

L’obra contempla reformar els espais actuals de la zona de Consultes Externes on se situarà el nou Servei d’Hemodiàlisi, amb un hospital de dia amb quatre places de diàlisi per atendre-hi pacients amb patologies nefrològiques.

Paral·lelament, l’Àrea de Salut treballa en la contractació d’un nefròleg i personal d’infermeria per assumir la demanda assistencial i en la redacció dels plecs per als concursos de compra dels equips i material del nou Servei d’Hemodiàlisi.

El Servei d’Hemodiàlisi tindrà una superfície d’aproximadament 50 m². La nova planta d’aigües, exactament la mateixa que hi ha a l’Hospital de Can Misses, estarà situada en una zona exterior adjacent.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES