TOP
Quatre participants en el torneig de pàdel solidari.

El torneig de pàdel i tennis recapta més de 2.000 euros per a La Palma

Gairebé 100 persones han participat en el Torneig de Tennis i Pàdel Ajuda per a La Palma que ha organitzat el Club de Tennis Illa de Formentera i que ha recaptat 2.050 euros. El torneig va tenir lloc a les instal·lacions municipals el darrer cap de setmana i els sous reunits amb les inscripcions s’han ingressat íntegrament en el compte corrent que ha facilitat el Cabildo Insular de la Palma.
Recentment, durant l’octubre, almenys dues entitats més de la nostra illa han organitzat col·lectes per destinar sous per als damnificats del volcà de la Palma: d’una banda el Club de Jubilats de Sant Francesc envià 1.500 euros i de l’altra, la SD Formentera recaptà 2.214 euros. Així mateix Formentera Divers convocà el passat 30 d’octubre una jornada de submarinisme per recaptar sous per a l’illa canària, si bé el mal temps anul·là la cita, que queda pendent per a pròximes dates.
El Club de Tennis Illa de Formentera ha agraït el suport dels 82 inscrits en el torneig de pàdel i dels 13 en el de tennis, a més dels patrocinadors i altres persones que han gaudit de l’esdeveniment.
Els resultats del torneig són els següents:

Pàdel

Categoria A masculí:
Campions Iago i Gastón
Subcampions David i Pablo

Categoria B masculí
Campions Domizio i Pier
Subcampions Tony i Giorgio

Categoria C masculí
Campions Roger i Munay
Subcampions Ana i Nacho

Categoria A femení
Campiones Tanit i Glòria
Subcampiones Mar i Maria

Categoria B femení
Campiones Greta i Antonella
Subcampiones Naiara i Carol

Tennis

Categoria A
Campió Yago
Subcampió Aleix

Categoria B
Campió Alex
Subcampiona Alba

Compartir

PROGRAMES