TOP
Marc Escandell Moreno en el podi de Sabadell, el primer per la dreta.

El velocista Marc Escandell Moreno guanya la seva primera medalla en un Campionat d’Espanya

Marc Escandell Moreno ha guanyat el bronze en la categoria de 60 metres llisos del campionat d’Espanya sub 20 de velocitat celebrat aquest cap de setmana a Sabadell en pista coberta. Es tracta de la primera vegada que el formenterer obté una medalla en una cita estatal, després que l’any passat quedés a fregar del podi en classificar-se quart en la final celebrada a la localitat malaguenya d’Antequera, on registrà un cronòmetre de 6,94 segons.
En canvi, aquest cap de setmana, el velocista del Club Esportiu Siurell sa Sini ha fet un crono de 6,8 segons, a només dues centèsimes de la plata i a tres del guanyador. Així mateix, amb aquest temps ha romput el rècord sub 20 de les Illes Balears en pista coberta.
El formenterer de 18 anys aconseguí el passi per al Campionat d’Espanya el passat gener en el Control d’Hivern celebrat a Magaluf, quan amb un temps de 6,8 segons, rompé el rècord de velocitat en 60 metres llisos de les Balears en categoria sub 20 a l’aire lliure i quedà a només una centèsima d’igualar la millor marca del nostre arxipèlag en categoria absoluta i que té més de 20 anys d’antiguitat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES