TOP
El rei Felip VI i el seu pare, el rei emèrit, han demostrat estar a l’alçada de les circumstàncies durant la crisi sanitària.

Electomanía: “Amb la pandèmia ha augmentat l’acceptació de la monarquia”

Malgrat un presumpte delicte fiscal de milions d’euros, malgrat que, presumptament, Joan Carles I va portar a Suïssa el 2010, sent cap d’Estat, un maletí amb 1,7 milions d’euros que li havia lliurat el sultà de Bahrain. Malgrat que l’actual rei, Felip VI el ‘preparat’ figurés com a beneficiari de dos comptes: el primer, de nom “Lucum”, destinatari dels 100 milions de dòlars per l’AVE a la Meca; el segon, utilitzat, presumptament, pel cosí de l’emèrit, Álvaro d’Orleans-Borbó, per a pagar viatges al pare de l’actual monarca. Malgrat que el rei emèrit compti amb una fortuna personal que, segons el prestigiós rotatiu The New York Times, ronda els 1.800 milions d’euros, amb un sou de ‘sols’ 194.232 euros a l’any, pels 242.769 que cobra el Felip VI, els 133.530 euros de la reina Letícia, i els 109.260 euros anuals de la reina emèrita Sofía. Malgrat les caceres d’elefants i ossos, les presumptes nombroses infidelitats conjugals, el Cas Urdangarín, o les amistats amb monarques de països on no es respecten els drets humans del rei emèrit i l’actual monarca, la monarquia borbònica compta amb el favor dels espanyols amb una nota de 4,6 punts segons una enquesta realitzada pel portal electomania.es.
Al De Far a Far parlam d’aquesta enquesta amb en Miguel Díaz, fundador i director d’electomania, amb el que tractem en profunditat els resultats d’un sondeig que indica que l’acceptació la monarquia espanyola ha augmentat per mor de la pandèmia.
Això si, totes les ‘províncies’ amb llengua pròpia diferent de la castellana suspenen la monarquia espanyola, i el 66% dels súbdits creuen que hauria de convocar-se un referèndum sobre la Prefectura de l’Estat entre Monarquia i República. Ho podeu escoltar en el següent àudio.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES