Els 14 migrants aïllats a Eivissa parteixen cap a la Península després de donar negatiu en la PCR

Els 14 migrants que estaven aïllats en un habitatge cedit per l’Ajuntament de Sant Josep han donat negatiu en la seva segona prova PCR i han abandonat la quarantena. Es tracta de 14 persones de les 17 que foren detingudes el passat 29 de juny per haver desembarcat irregularment a Formentera. La Delegació del Govern informà que es tractava d’homes joves de nacionalitat algeriana.
Després de passar les proves PCR a Can Misses es va detectar que dos d’ells havien donat positiu per coronavirus. La resta van ser traslladats a un habitatge a Sant Josep per passar la quarantena, excepte un d’ells que és menor i que es troba sota la tutela del Consell de Formentera.
Seguint el protocol establert pel Govern, els 14 migrants seran traslladats avui a la Península. Està previst que viatgin en vaixell aquest migdia des d’Eivissa a València, acompanyats per membres de la Creu Roja. Després, aniran a Madrid, on quedaran a càrrec d’una ONG.
Així mateix, les dues persones contagiades de covid-19, segueixen aïllades a l’Hospital de Can Misses després que se’ls hagi tornat a fer la prova PCR i hagin donat positiu. L’Ib Salut informa que, com des del primer moment, segueixen asimptomàtics.

About Author

background