TOP
Imatge d’arxiu d’una aula.

Els centres educatius de Formentera sumen sis setmanes lliures de covid

La setmana del 7 al 13 de novembre no s’ha detectat cap positiu en covid-19 en l’àmbit educatiu de Formentera, que suma ja sis setmanes sense incidències en les dades que facilita cada dilluns la portaveu del Govern, Pilar Costa.
De fet en aquesta illa només s’ha diagnosticat una infecció de covid a un docent, la setmana del 19 de setembre, i a dos alumnes, la setmana del 26 de setembre, la mateixa en què es va decidir l’única quarantena que s’ha realitzat en un grup educatiu a Formentera.

Incidència a la resta d’illes
Segons les dades fetes públiques pel Govern balear, durant la setmana passada, a les Illes Balears un total de set docents —tres a Mallorca i quatre a Eivissa— han donat positiu en una prova PCR. Aquesta xifra representa el 0,04 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears.
Pel que fa a l’alumnat, 210 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,11 % d’alumnes. Per illes, d’aquests 210 positius, 173 són de Mallorca, tres de Menorca i 34 d’Eivissa, mentre que a Formentera, no n’hi ha hagut cap.
Pel que fa als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi van posar 24. Actualment, hi ha 30 grups en quarantena, és a dir, el 0,37% del total d’uns 8.000 grups que hi ha a les Balears, de 10 centres educatius, dels quals quatre són de Mallorca, tres de Menorca i tres més d’Eivissa.
Quant a la proporció d’estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana passada va ser del 92,9%.

Compartir

PROGRAMES