TOP
Instantània de la sessió del Consell d’Entitats del passat abril. 7bts

Els Consell d’Entitats votarà 19 projectes dels pressupostos participatius

El saló de plens del Consell ha acollit aquest dimarts vespre la segona sessió del Consell d’Entitats dedicat als pressupostos participatius, que compten amb una partida de 325.000 euros.
Així, representants de les associacions de l’illa han pogut escoltar una exposició dels 13 projectes presentats enguany, als que, recordem, se’ls sumaven a proposta del Consell els 21 que restaven pendents del 2020, quan quedaren aturats per destinar les partides a pal·liar els efectes de la covid.

Projectes 2022
Dels 13 projectes presentats enguany els 9 següents se sotmetran a votació: la reforma del cinema, l’enjardinament i embelliment de nuclis urbans, el canvi de paviment del mòdul esportiu de l’Institut, projecte de seguretat viària, un monument memorial as Campament, un rocòdrom, espais sense fum, l’embelliment del parc de patinatge i un espai per a parkour infantil.

Altres 4 projectes: la reubicació de les parades de bus escolar, la instal·lació de plaques fotovoltaiques als CEIP, la redacció d’un pla insular d’accessibilitat i un centre artesà de Formentera, no s’inclouen dins les votacions per diferents consideracions en les valoracions dels serveis tècnics i jurídics del Consell.

Els 9 projectes d’enguany, junt amb els 10 triats per a votació dels 21 presentats el 2020, és a dir, un total de 19, seran els que hauran de votar ara les entitats, que rebran tota la informació dels projectes exposada aquest dimarts per valorar quins escullen.

Termini de votacions
El període de votacions s’estableix fins al 26 d’abril. Aquestes es podran fer via registre, tant presencialment a l’OAC, com en mode telemàtic a l’OVAC, de manera que el 26 d’abril se celebrarà una tercera i definitiva sessió del Consell d’Entitats on es presentaran els projectes finalment escollits i a desenvolupar.

Compartir

PROGRAMES