Els llibres relacionats amb Formentera triomfen per Sant Jordi

Segons les dades de les llibreries Alpe, Tur Ferrer i Duoca, les obres més venudes amb temàtica illenca han set ‘La Cuina de Formentera’, d’Artur Portes i Vicent Ferrer, ‘Otras (6 de 12) formas de morir en Formentera’, de Javier González Granado, ‘L’Abraçada Necessària’, de Salva Belenguer i ‘La Segona República a Formentera’, de Martí Serra.


Ahir les tres llibreries de Formentera feren un descompte del 10% en la compra de llibres i a més, a la plaça de Sant Francesc s’instal·laren les paradetes de la Biblioteca Marià Villangómez, l’Associació Espanyola Contra el Càncer i l’Obra Cultural Balear.
Pel que fa a literatura no relacionada amb Formentera, les obres més venudes han set 0’Las hijas del Capitán‘, de María Dueñas, ‘Patria‘, de Fernando Aramburu, les obres de Dolores Redondo, tant la trilogia del Baztán com el llibre ‘Todo esto te daré‘ i l’edició en còmic de ‘Feminismo para Principiantes‘ amb guió de Nuria Varela i dibuixos d’Antonia Santolaya. A més, com cada any han tengut molta sortida els contes infantils relacionats amb la llegenda de Sant Jordi.
D’altra banda ahir de tarda s’inaugurà l’exposició de la XIX edició del Concurs Infantil de punts de llibre Antoni Tur «Gabrielet» que podreu veure al centre del mateix nom fins divendres, de 9 a 14 h.

About Author

Comments are closed.

background