TOP
Reunió de la Junta Insular d’Aigües.

Els problemes de la depuradora i la bassa de reg centren la primera reunió de la Junta Insular d’Aigües

Ahir de tarda se celebrà la primera reunió de la legislatura de la Junta Insular d’Aigües de Formentera. Convocada pel Govern balear, la trobada comptà amb presència del conseller de Medi Ambient, Miquel Mir, i els consellers insulars Antonio Jesús Sanz i Josep Marí, entre altres.
Els representants de Formentera demanaren al Govern solucions als problemes de l’estació depuradora, de la qual s’han detectat vessaments d’aigües brutes a la mar i també per la bassa de reg de l’illa, incapaç de subministrar aigua apta pels cultius.
Miquel Mir es va comprometre a estudiar aquests problemes a fons. D’altra banda, el titular balear de Medi Ambient demanava corresponsabilitat a les administracions locals en la gestió de l’aigua i reclamava que no es pensi tant en la quantitat d’aigua dessalada que es produeix a les illes, sinó en maneres d’augmentar la capacitat d’emmagatzematge i garantir el subministrament a la població durant tot l’any.
A la Junta d’Aigües també es va presentar el Pla Hidrològic de Balears 2021-2027, que es troba en període d’exposició pública.

Compartir

PROGRAMES