Els veïns de Sant Ferran rebran la factura de l’aigua amb lectures reals

El Consell informa que a partir d’aquest mes de març, i un cop totalment operatiu el sistema de comptadors d’aigua «intel·ligents», la facturació per als usuaris de Sant Ferran passarà a ser mensual i amb lectures reals.
Aquest sistema de tele lectura permet controlar els comptadors cada dia, en temps real, sense necessitat de desplaçar a cap operari. Cada comptador emet via ràdio la seva lectura cada 8 segons.
D’aquesta manera, els consumidors podran realitzar un millor control de la seva despesa d’aigua i dels imports facturats. Això no suposarà cap alteració de les tarifes aplicades. Així mateix, l’empresa concessionària, Aquàlia, recorda que els usuaris del Servei Municipal d’Aigües disposen de l’aplicació gratuïta per a dispositius mòbils «Smart aqua«, des de la qual poden controlar el consum del seu habitatge des de qualsevol lloc.
A més, tothom pot demanar la factura electrònica, més sostenible i amb la mateixa validesa que la factura en paper. Aquest tràmit que es pot fer cridant al telèfon d’atenció al client 902 18 60 18 o a través de la pàgina web local d’Aquàlia.

About Author

Comments are closed.

background