TOP
Javi Serra, vicepresident segon i conseller d’infraestructures i territori

“En els darrers anys alguns expedients urbanístics no han tirat endavant per motius polítics”

El vicepresident insular i conseller de Territori i infraestructures, Javi Serra, ha explicat a Ràdio Illa l’estat de l’àrea que gestiona els expedients urbanístics, en la qual hi ha actualment uns nou-cents expedients per resoldre (uns quatre-cents cinquanta són cèdules d’habitabilitat) i que ell afirma que s’ha trobat “en una situació pitjor de què m’havien contat”. Serra planteja que l’administració insular ha de complir els terminis legals per expedir les llicències i permisos, uns tres mesos, si bé reconeix que el Consell no pot assumir aquest compromís a curt termini. En qualsevol cas, anuncia que “reorganitzarem el departament per agilitzar expedients i llicències”.

D’altra banda, el conseller d’Infraestructures ha assenyalat que la xarxa viària de Formentera requereix una posada a punt. En aquest sentit, ha argumentat la necessitat de subscriure un nou conveni de carreteres amb l’estat per intervenir, entre altres, a la carretera des Pujols a Sant Ferran, la de cala Saona, la des Cap o la PM820, a excepció del tram entre es ca Marí i es Caló, que ha set reasfaltat recentment.

Pel que fa a les infraestructures urbanes, el conseller ha assenyalat que cal impulsar actuacions as ca Marí. I, així mateix, Serra ha avançat que el Consell es troba en converses amb alguns propietaris per impulsar una reforma a ses Bardetes per habilitar més places d’aparcament.

Podeu escoltar l’entrevista sencera clicant el reproductor:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES