Ensurt as Caló des Mort

A mig matí d’avui, un home d’uns trenta-cinc anys i nacionalitat italiana ha patit un atac epilèptic as Caló des Mort i ha hagut de ser atès d’urgència pel SAMU061 en un aparatós desplegament conjunt, per mor del difícil accés a l’indret, del servei de socorrisme, policia local i bombers.

L’home ha estat evacuat un cop estabilitzat ja plenament conscient i ha estat traslladat a l’hospital.

L’actuació dels serveis d’emergència ha estat obstaculitzada, literalment, per un de les desenes de vehicles mal aparcats que bloquegen l’accés per camí a la cala. De fet, els propietaris d’alguns vehicles han hagut de ser requerits a moure’ls per poder deixar pas als vehicles d’emergència.

Tant la policia local com els bombers i el SAMU 061 han hagut de fer maniobres per sortejar aquest vehicle.

 

 

 

 

 

 

 

Malgrat la presència policial, ni s’han dut a terme sancions de tipus administratiu ni s’ha donat avís a la grua.

Poc després que els serveis d’emergències abandonessin la zona, aquesta s’ha tornat a omplir de vehicles que feien cas omís de la senyalització de prohibit aparcar. De fet, alguns usuaris s’han queixat als nostres micròfons de la inexistència de cap senyalització clara a l’inici del camí que avisi de la prohibició d’aparcar a la zona, una zona que, cal tornar a recordar, és en un espai natural d’especial protecció declarat Lloc d’Importància Comunitària, LIC, Zona d’Especial Protecció per als Ocells, ZEPA, i zona de risc extremadament alt d’incendis.

 

 

About Author

Comments are closed.

background