Espai F presenta Inhòspit, una mostra de tres dies de teatre innovador

L’esdeveniment, que tendrà caràcter anual, acollirà durant tres dies de maig nou espectacles de teatre, dansa i ‘performance’ en tres representacions diàries i en tres escenaris diferents del poble de la Mola. El Bosc de ses Planes, el Molí d’en Botigues i la plaça del Pilar seran els tres espais on les companyies convidades mostraran les seves propostes.


La primera edició d’aquest festival reunirà més de vint artistes de diferents disciplines escèniques contemporànies i vuit companyies: dos locals, una d’Eivissa, dos de Mallorca, dos de Barcelona i una del país de Gal·les. En acabar cada una de les tres jornades, hi haurà un concert a la taverna més antiga del poble, el bar Can Toni.
La mostra es durà a terme els pròxims dies 3, 4 i 5 de maig (dijous, divendres i dissabte) a partir de les 19 h. i està organitzada al voltant del projecte sociocultural de la Casa del Poble de la Mola, amb el suport de les conselleries de Turisme i de Cultura del Consell, així com de l’Agència de Turisme Balear, Fundació Baleària, Sons Formentera i Ràdio Illa.

About Author

Comments are closed.

background