El Formentera acaba la primera volta a set punts del descens

El Formentera sumà una nova victòria ahir al Municipal contra el Peralada per 1 a 0, amb un gol al minut 8 de la primera part obra de Bonilla. Els de Tito García Sanjuán afrontaven el partit amb la defensa en quadre, però el plantejament de l’aragonès impedí als gironins generar cap ocasió de gol amb cara i ulls.
L’equip afrontava l’últim partit de la primera volta amb nombroses baixes i l’entrenador convocà a un únic jugador de la pedrera, Jordi Haro, que entrà al terreny de joc al minut 88.
Amb la victòria el Formentera conclou la primera fase de la lliga novè, a set punts del descens.
D’altra banda, la Penya Deportiva perdé per 3 a 2 al camp del filial del Villarreal i segueix en penultima plaça, l’Atlètic Balears és encara en descens després de perdre 2 a 1 a camp de l’Ebro i el Mallorca va registrar un sorprenent empat a 2 contra el cuer, el Deportivo AragónEl Mallorca segueix líder, això sí, veu com el Villarreal B se li apropa a set punts.