TOP
Diego Ballesteros durant la seva xerrada. Foto: CIF

Formentera acull el segon congrés “Vívete. Vides que inspiren vides” 

Avui divendres s’ha celebrat el II congrés “Vívete. Vides que inspiren vides” adreçat als estudiants de l’IES Marc Ferrer i que reuneix els atletes paralímpics Enhamed Enhamed, Diego Ballesteros i el regatista formenterer Sergi Escandell.

Històries de vida
Durant aquest matí, els estudiants han pogut escoltar aquestes meravelloses històries de vida i de superació així com conversar amb els ponents. Aquesta edició ha set presentada per la periodista Maria Roig, la qual ha articulat les conferències i el debat amb l’objectiu de valorar les històries de vida d’aquestes persones i dur a terme un congrés participatiu entre joves i ponents.
La consellera de Joventut Vanessa Parellada ha explicat que “des de la institució es dóna suport a aquest esdeveniment per acostar al jovent de l’illa històries de superació que ens inspiren i ens transformen a totes i tots”. Aquest és el segon congrés que es fa a sols Formentera i el primer de manera presencial, tot i que la nostra illa havia participat junt amb Eivissa en dues edicions anteriors.

Ponents
Vívete compta enguany amb la participació de l’esportista paralímpic Medalla d’Or al Mèrit Esportiu, Enhamed Enhamed; la història de superació de l’esportista Diego Ballesteros, que va recórrer amb bicicleta d’Espanya a la Xina en 2008 i va escriure el llibre ‘12.822 km de Zaragoza a Pekin en bicicleta’. En un dels seus següents reptes, un atropellament el va deixar en cadira de rodes i des de llavors ha continuat realitzant diferents reptes esportius amb l’objectiu de ser paralímpic; finalment Mateo Sanz no hi ha pogut assistir, però sí el seu company, el també regatista Sergi Escandell que ha aconseguit el títol de campió estatal de Surf de vela, entre altres trofeus.

Vívete
Els congressos de “Vívete” varen néixer el 2017 amb la voluntat de promoure els valors humans, l’empoderament i eines que ajudin els joves a un desenvolupament personal i conscient de la mà de persones de rellevància en aquest camp.

Compartir

PROGRAMES