Formentera celebra el Sant Jordi a la plaça

Demà dilluns, Sant Jordi i Dia Internacional del Llibre, es col·locaran paradetes de llibres de diverses associacions de l’àmbit cultural de l’illa a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. Així mateix, es podran intercanviar llibres de segona mà per altres baixes del fons de la biblioteca i hi haurà una nova paradeta dedicada a mostrar als ciutadans totes les publicacions on el Consell de Formentera ha col·laborat, com per exemple la nova edició del llibre ‘La Cuina de Formentera’, el llibre ‘La segona república a Formentera 1931-1936’ de Martí Serra Rivera o l’exemplar del número 79 de la Revista Randa dedicat a Formentera.
A la tarda, a les 17,30 al cinema, se celebrarà el lliurament de premis de la XIX edició del Concurs Infantil de punts de llibre Antoni Tur «Gabrielet» i el Concurs Literari Infantil Robert Lewis Baldon. L’acte comptarà amb l’animació dels artistes Ruth Delgado i Nacho Rivas amb la col·laboració de la companyia Improibiza. A continuació s’inaugurarà al Centre Antoni Tur «Gabrielet» l’exposició del Concurs de punts de llibre, que es podrà veure de dimarts a divendres, de 9 a 14 h, fins al dia 27 d’abril.
Les celebracions de Sant Jordi compten amb la col·laboració de Trasmapi i amb l’Institut d’Estudis Baleàrics a través del circuit TalentIB.

About Author

Comments are closed.

background