TOP
Dos ambulàncies, a l’Hospital de Formentera.

Formentera continua amb tres positius lleus o asimptomàtics

Durant el cap de setmana Formentera no ha experimentat cap canvi i, segons les dades de l’Àrea de Salut, continua amb tres casos actius de covid-19 que no revesteixen gravetat, de manera que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 113 casos de coronavirus.
D’altra banda, en l’última jornada s’han registrat en el Laboratori de Microbiologia dos nous casos, ambdós relatius a Eivissa i corresponents a proves urgents, les úniques que es realitzen els diumenges a Can Misses, i que es porten a terme amb tots els nous ingressos.
Així, queden hospitalitzats en la salut pública pitiüsa, a les unitats dedicades a covid, 55 persones, de les quals cinc es troben a l’UCI. Reben seguiment domiciliari 503 persones pel seu estat lleu o asimptomàtic per part dels equips d’Atenció Primària, 500 a Eivissa i els esmentats tres casos de Formentera. Les altes suposen el 81,45% dels casos, i se situen en les 2.557 curacions des de l’inici de la pandèmia. Finalment, hi ha 33 professionals sanitaris en vigilància activa, dels quals vuit són positius.

Positius entre les persones migrades
Deu migrants positius lleus o asimptomàtics han set traslladats al que fins ara era l’hotel pont, però què s’ha dotat amb personal sanitari per oferir servei de recurs medicalitzat per a aquest tipus de pacients, mentre que ara es dedica la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora a allotjar els pacients que provenen de residències.

 

Compartir

PROGRAMES