TOP
Actuació de divendres al pati de sa Senieta. Foto: FJF

Formentera ha gaudit de quatre dies de Jazz

Després de la celebració el 2020 amb un programa exclusivament virtual, a causa de la crisi de la covid, la setena edició del Formentera Jazz Festival ha combinat aquest cap de setmana un programa d’actes presencials amb algunes activitats virtuals.

Connectar el públic amb la natura i la màgia de l’illa
La presidenta del Consell de Formentera i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha agraït a l’organització que hagi pogut tornar a oferir aquest festival que duu a l’illa música de qualitat i que és una opció d’oci cultural tant per a turistes, com per a residents.
Per a la seva 7a edició, el FJF s’ha reafirmat amb el seu objectiu de connectar el públic amb la natura i la màgia de l’illa a través de la música en viu, ha explicat el seu director Maxwell Moya.

Intersecció jazzística amb altres músiques
En l’àmbit sonor el Formentera Jazz Festival continua apostant per mostrar la intersecció del jazz amb diferents gèneres musicals, incentivant de nou el talent estatal, així com el balear. A més, s’han impulsat xerrades i tallers, i s’han creat diferents espais de reflexió, sobre els reptes de futur de l’illa i de la indústria musical en termes de sostenibilitat.
El Formentera Jazz Festival va néixer l’any 2015 de la mà del formenter Maxwell Moya, i des de la seva primera edició ha comptat amb el suport del Consell de Formentera.

Compartir

PROGRAMES