TOP
Presentació de la campanya. CIF

Formentera participa a la campanya “Recicla per elles” per combatre el càncer de mama

Formentera, junt a vuit municipis més de Balears, participa enguany a la campanya “Recicla vidre per elles” que recaptarà fons per a la investigació contra el càncer de mama a través de 18 contenidors de color rosa, dos dels quals s’instal·laran a la nostra illa. Ecovidrio transformarà els envasos de vidre dipositats a aquests contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de solidaritat contra el càncer.

Des del Govern, el conseller de Medi Ambient Miquel Mir ha donat l’enhorabona a Ecovidrio per la iniciativa i ha instat la ciutadania a participar-hi “per donar un impuls a una causa tan noble com és la investigació contra el càncer a la volta que contribuïm a deixar un planeta millor per a les generacions futures”.

Líders en reciclatge de vidre
Les Illes Balears som la comunitat líder de l’Estat en reciclatge d’envasos de vidre. El 2021, se’n van reciclar 42.839 tones, és a dir; 36,5 kg per habitant, una mitjana que a Formentera augmenta fins als 83 kg de vidre per persona. Pel que fa a la taxa de contenidors, l’arxipèlag en té, de mitjana, un per cada 204 habitants, comptant amb un total de 5.756 iglús arreu del territori.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES