TOP
Una imatge d’una campanya de promoció turística de Formentera.

Formentera planteja reorganitzar la promoció turística pel coronavirus

Aquest matí s’ha celebrat la reunió convocada d’urgència el passat divendres per abordar la cancel·lació de la fira turística ITB de Berlín amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus. A la cita hi han participat representants del Govern balear i dels consells insulars així com de les patronals i de les associacions empresarials. En la reunió s’ha plantejat treballar coordinadament per contrarestar el fet que enguany la promoció de les Balears al mercat alemany pot quedar coixa arran de l’anul·lació de la ITB.
La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, que hi ha participat per videoconferència, ha reclamat que existeix “la necessitat de treballar no només el mercat alemany, sinó també l’espanyol i l’italià” com a “mercats principals de l’illa”, ha afegit. Així mateix Ferrer ha anunciat que des de l’Àrea de Promoció Turística “ja s’està realitzant un pla de reorganització de la promoció que els pròxims dies s’explicarà al sector empresarial de Formentera”.
D’altra banda, Ferrer ha informat que el pròxim 9 de març el Consell participarà en una nova reunió a Mallorca convocada per la conselleria balear de Salut per continuar abordant els protocols i les actuacions relacionades amb el coronavirus.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES