TOP
Ses Salines de Formentera. Foto: CIF

Formentera promociona sostenibilitat a la virtual World Travel Market 

Formentera es promocionarà a la World Travel Market de Londres que tindrà lloc entre el 9 i l’11 de novembre en format virtual a causa de la situació sanitària.
El tret de sortida serà dilluns vinent amb una presentació de la destinació Balears on cada illa projectarà un vídeo promocional. Pel que fa al de Formentera, el clip situa la nostra illa en el mapa mundial i destaca la bellesa del seu paisatge, on a més de gaudir de les platges, també es pot practicar esport, gaudir de la natura o fer rutes ornitològiques mentre es coneix el passat i les tradicions més arrelades.

Aposta per la sostenibilitat
Segons ha explicat el cap de Promoció Turística, Carlos Bernús, “durant els tres dies de la fira mantindrem entrevistes i reunions de manera telemàtica amb agències de viatges, turoperadors, mitjans de comunicació i inclús particulars que s’interessin per la nostra destinació. En aquestes trobades, destacarem el valor afegit que dóna visitar Formentera fora de la temporada alta i la gran oferta cultura i esportiva que hi ha a l’illa”, ha avançat el cap de Promoció Turística.
Altres dels temes que destacaran de la destinació de Formentera és la seva aposta per la sostenibilitat turística, econòmica i social, amb el projecte formentera.eco com a exemple. Així mateix, en un any marcat per la crisi sanitària, també es parlarà de la gran quantitat d’espais oberts amb poca afluència de gent dels que disposa Formentera i que poden significar un avantatge competitiu durant la pandèmia.

Compartir

PROGRAMES